Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

PlantDirect - PHYSICOCHEMICAL ANALYSIS LAB


Ενημερωτικό δελτίο 30.08.2012

Η ομάδα του PlantDirect, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συμβουλευτικής γεωργίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία  ‘’PHYSICOCHEMICAL ANALYSIS LAB’’ με σκοπό την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών προς τους συνεργαζόμενους παραγωγούς όσο αφορά στον τομέα Λίπανση – Θρέψη, με στόχο την παροχή ενός ολοκληρωμένου - πλέον - πακέτου υπηρεσιών κατευθυνόμενης γεωργικής πρακτικής.


H ‘’PHYSICOCHEMICAL ANALYSIS LAB’’ ιδρύθηκε από τους M.Sc. Χημικό – Περιβαλλοντολόγο κ. Βογιατζή Χρήστο και M.Sc. Χημικό – Οινολόγο Δημητριάδη Θεόδωρο, τον Αύγουστο του 2010 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών αναλύσεων και συμβουλών προς ιδιώτες, επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς.
Ο στόχος της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι η εξυπηρέτηση των συνεργαζόμενων παραγωγών στον μέγιστο βαθμό, η οποία εδράζεται στην ορθή λογική της συνεργασίας, της εμπιστευτικότητας και της ορθής επιστημονικής αξιοποίησης του εξοπλισμού μας.
Το εργαστήριο της ‘’PHYSICOCHEMICAL ANALYSIS LAB’’ είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες προς τους παραγωγούς, οι οποίοι θα έχουν ένα χρήσιμο εργαλείο ώστε να μπορούν να βελτιώσουν με τον ιδανικότερο τρόπο την παραγωγή τους. Επιπρόσθετα, η χρήση τέτοιων υπηρεσιών οδηγεί σε λελογισμένη χρήση διαφόρων μέσων λιπάνσεως με απώτερο σκοπό τόσο το οικονομικό όφελος για τον παραγωγό όσο και την προστασία των υπόγειων υδάτων λόγο της ελάττωσης των ποσοτήτων λιπάσματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου