Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Συνεργασία PlantDirect - Takoudis Gardening & Water TechnologiesΑγαπητοί συνεργάτες,


Η εταιρία μας προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία “Takoudis Gardening & Water Technologies” όσο αφορά στη μελέτη, προμήθεια υλικών και εγκατάσταση αρδευτικών συστημάτων σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις συνεργαζόμενων παραγωγών. Η συμφωνία μας κινείται στα πλαίσια των αρχών και απαιτήσεών μας για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με το ελάχιστο δυνατό κόστος. 

Η εταιρεία “Takoudis Gardening & Water Technologies” ιδρύθηκε το 1989 από τον Τακούδη Σπ. Θεοφάνη (γεωλόγο- μηχανικό) με έδρα αρχικά τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τη Λάρισα. Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Φαρσάλων, αριθμός 241 (έναντι ξενοδοχείου Imperial), ενώ διαθέτει και μισθωμένη αποθήκη εκτάσεως 800 τετραγωνικών μέτρων λίγο έξω από την πόλη της Λάρισας, στο δρόμο προς Νίκαια.

Από την ίδρυσή της έως και σήμερα η εταιρεία ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή αρδευτικών συστημάτων μικρών και μεγάλων χώρων πρασίνου, μεγάλων καλλιεργειών- εφαρμόζοντας και την πρωτοποριακή μέθοδο Υπόγειας άρδευσης SDI με σταλακτηφόρους σωλήνες , διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στην Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού, σχεδιασμό και κατασκευή σιντριβανιών και πισίνας εξωτερικού αλλά και εσωτερικού χώρου, διαθέτοντας τα κατάλληλα σχεδιαστικά προγράμματα εφαρμογών και παρέχοντας πλήρη κατασκευαστικά σχέδια στους πελάτες.

Παράλληλα η "Takoudis Gardening & Water Technologies" δραστηριοποιείται και στον τομέα της επεξεργασίας νερού σε όλους τους τομείς εφαρμογής του (ύδρευσης, άρδευσης, βιομηχανικής χρήσης, κολυμβητηρίων, βιολογικών καθαρισμών) μέσω ολοκληρωμένων συστημάτων φίλτρανσης, ελέγχου, απολύμανσης και επεξεργασίας, εφαρμόζοντας συστήματα τεχνολογίας αιχμής που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τηλεμετρία και τηλεέλεγχο, συστήματα PLC και λογισμικού SCADA, ασύρματη μετάδοση δεδομένων μέσω GSM- GPRS.

Τα προϊόντα της είναι όλα επώνυμα, πιστοποιημένα, προέρχονται από διακεκριμένους οίκους της εγχώριας αλλά και διεθνούς αγοράς.  

Η "Takoudis Gardening & Water Technologies" εφαρμόζει, από το 2005, πρόγραμμα πιστοποίησης κατά ISO, διαθέτοντας πιστοποιητικά διασφάλισης ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004

Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 2410 661100, fax 2410 660230, κιν. 6970089730 (Τακούδης Θεοφάνης). 
Web site: http://www.tgi.gr/


Στη διάθεσή σας για τις όποιες διευκρινίσεις,

Γιώργος Μπάρδας
Επικεφαλής Δικτύου PlantDirect

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου